A bálra készült a konyha

Aki olyan kényes szolgáltatással foglalkozik, mint a mi cégünk, annak számolnia kell jelentős költségekkel azt illetően, hogy hol és milyen körülmények között kínálja a szolgáltatását. Mi üzleti találkozók lebonyolításával foglalkozunk, más néven üzleti randikkal. Ez egy networking, azaz kapcsolatépítési lehetőség, hálózat, ami segít a különböző kis és középvállalkozóknak abban, hogy megismerjék egymást, és üzletet köthessenek egymással. Segítünk megtalálni az egyes ügyfelekhez tartozó leginkább passzoló “párt”, és összehozzuk a találkozót. Sokszor csak maga az ismeretség lesz a tőke egy ilyen alkalom után, ellenben arra is sok példa van, amikor új üzlettársak születtek nálunk, és hosszú partnerségi kapcsolat alakult ki a cégek és képviselőik között.

Ehhez az egészhez egy nagyon exkluzív helyszínen fogadjuk vendégeinket. Itt nem lehet egy porszem nem sok, annyi sem, hiszen a legfontosabb, hogy a jelenlévő üzletemberek komfortosan érezzék magukat ahhoz, hogy kellőképpen megnyíljanak “randipartnerüknek” a munkaügyi témákat illetően, amiket gyakran előre egyeztetnek. A mi szerepünk az, hogy biztosítsuk a jó hangulatot, atmoszférát, és a szép környezetet, ami egy ilyen találkozóhoz dukál. Van, amikor úgy fest a helyünk, mintha egy privát kávézó lenne, vagy bár, de vannak teljesen elkülönített, privát tárgyalótermeink is. Ezeket a vendégeink általában csak többedszeri találkozó esetén veszik igénybe. Meg kell érteni, hogy ezek az emberek nem találkozhatnak csak úgy akárhol, főleg nem egyikőjük vagy másikójuk munkahelyén, hiszen azonnal elindulnának a pletykák. Egy privát, diszkrét helyre van szükségük, ahol akár pozitív, akár negatív kimenetelű lesz a beszélgetés, nem kell semmilyen körülménytől tartaniuk.

Nem túl régóta működik a vállalkozásunk, de ezen rövid idő alatt már több fejlesztést is eszközöltünk. Például szervezünk olyan estélyeket, ahol 10-20 meghívott is van. Ezen alkalmakkor egy termet berendezünk asztalokkal, svéd asztal van, illetve egy kis teakonyha is nyílik a teremből. Ez a hely arra szolgál, hogy kicsit el lehessen vonulni és beszélgetni. Ennek a konyhának a kialakításához vettük igénybe nemrég a konyhabutorom.hu csapatának munkáját. Ez a vállalkozás segít a tervezésben és a kivitelezésben is; ötleteket adnak, de nem sóznak rá semmit az emberre. Tökéletes csapat, azt kell hogy mondjam!

Nekem a minőségi konyhabútor olcsón eddig egy nem létező fogalom volt a szótáramban. Mindig is abban hittem, hogy ami drágább, az minden bizonnyal jobb minőségű is. Azonban a cég dolgozói ébresztettek rá, hogy ez nem feltétlenül van így. Sokkal fontosabb, hogy a fennálló helyzethez képest válasszuk meg az alapanyagokat, kivitelezési módokat. Ezáltal pedig bizony spórolni is lehet. Ha például mindennapos főzöcskézésre használja valaki a konyháját, akkor nagyon ajánlott egy tömör fa szett beszerzése, ami bírja a strapát, és nem zuhan össze pár év alatt. A mi esetünkben viszont egyértelmű volt, hogy a teakonyha használata nem lesz sűrű. Amikor viszont használnunk kell, akkor kifogástalan, minőségi hatást szeretnénk, sőt, kell elérnünk.

Ebben segített sokat a konyhabutorom.hu csapata, akik megismertették velem a Medium Density Fiberboard, azaz MDF anyagot. Ez egy nagyon sokféle színben és kivitelben kapható közepes tömörségű farostlemez, amiből egyedi bútorokat is lehet gyártatni. Egyértelmű volt, hogy ezt választjuk, és nem a legdrágább, minőségi cserasznyefát, vagy diófát, amik inkább családi konyhákba, étkezőkbe illeszkedő anyagok. Jobb minőségű, mint a sima farostlemez, vagy laminált bútorlap, és itt is számít, hogy a préselt fa, amiből készül, milyen típusú és minőségű. Ezt pedig szintén segítettek nekünk kiválasztani, szerencsére rájuk bízhattuk magunkat. Az eredmény pedig magáért beszél.

Ha tehát konyhafelújításon gondolkoztok, akkor ne habozzatok, ez a csapat annyira felkészült, amilyet még nem láttatok.