A céges megbeszélésen ellopta a show-t a táskám

Már mindenki megérkezett a megbeszélésre. Elfoglaltuk a helyünket a nagy kör alakú asztalnál, mindenki töltött vizet magának és vártuk, hogy a főnök beüzemelje a projektort és el tudjuk kezdeni sorba megtartani a prezentációkat. Én az üzleti kapcsolattartás témában végeztem egy átfogó kutatást és most arról tartottam beszámolót, hogy milyen módszerekkel tudunk hatékonyabban kapcsolatot tartani a cégen belül a munkatársakkal, a kisebb kutatócsoportokkal és a nagyobb részegységekkel. Valamint kitértem a cégen kívüli üzleti kapcsolattartás fontosságára és annak modernizálására.

Az előadások után általában egyesével beszélgetünk azokkal, akiknek a projectjei tetszettek és most körülöttem egy egész nagy csapat gyűlt össze. Mókás pillanat volt, amikor rádöbbentem, hogy a munkatársak többsége arról kérdezett, hogy hol vettem a táskámat, vagy csupán meg akarta dicsérni azt. Ugyanis ma voltam először az új Bugatti táskámba, amit születésnapomra saját magamnak vettem.

Elmondtam hát, hogy az Anna Táska nevű webshopról rendelem a táskáimat, sőt még a pénztárcáimat és az öveimet is. Ez ugyanis a kedvenc online boltom. Nem tudok úgy belépni az annataska.hu oldalra, hogy ne vegyek meg valamit vagy ne tegyek a kosaramba néhány terméket. Mindig van egy cipő vagy egy ruha, amihez lehetne venni egy új táskát. Az Anna Táska webshopot sok szempontból nagyon kedvelem. Először is a termékek mind csúcs minőségűek, márkásak, az anyagaik tartósak és exkluzivitást sugallnak a külvilág felé – naná, mert hiszen exkluzívak is. Olyan márkák közül lehet választani, mind a Bugatti, a Tamaris, az Anekke, a Jana vagy különféle közkedvelt olasz márkák. A választék pedig hatalmas, ezért sem szabad nap közben leülnöm az oldal elé és elkezdeni böngészni, mert biztosan sosem érek majd a végére. Vannak válltáskák, hátitáskák, testtáskák, színházi táskák, borítéktáskák, kézitáskák, neszesszerek és még táskarendezők is. Plusz az övek és a pénztárcák, mind a férfiak, mind a nők számára.

Másodszor azért szeretem az Anna Táska weboldalt, mert mindig nagy akciók vannak, mindig vannak kedvezmények, árengedmények, jelen esetben például a termékek nagy része 20-30%-os kedvezménnyel rendelhető meg. Ha az ember regisztrál, feliratkozik a hírlevélre és saját fiókot készít, akkor van lehetősége VIP taggá válni. Mégpedig úgy, hogy a megvásárolt termékek után pontokat gyűjt, amelyeket majd egy későbbi vásárlás során újabb kedvezményekre tud váltani. Hihetetlen, hogy ezeket a fantasztikus márkájú, gyönyörű táskákat ilyen kedvező áron lehet az annataska.hu oldalról megrendelni.

Harmadszor pedig a rendelésnek és a házhozszállításnak a menetét szeretem. Online rendelni kényelmes, gyors, nyugalmas, amely mind igaz a táskarendeléseimre is. Csak leülök, nézelődök, megnézem jól a csodás képeket a termékoldalon, elolvasom a részletesebb leírásokat, majd beteszem a kosárba mindet ami tetszik. Később pedig a kosárból fogok választani olyat, ami a legmegfelelőbb számomra. A termékeket megrendelem, kifizetem – vagy akár utánvéttel is fizethetem – és várom, hogy a futár 1-3 munkanapon belül kiszállítsa az otthonomba, szépen becsomagolva, és még a bontás élményét is megkapja a vevő. Mintha ajándékot kapna.

Mindenkinek javaslom szeretettel az online vásárlást, plusz az Anna Táska oldalt is nagyon ajánlom! A munkatársaim biztosan fognak rendelni ezt-azt onnan, ha már a céges megbeszélésen akkora sikert arattam a kis újonnan rendelt, csinos, piros Bugatti táskámmal.