A jelen befektetése, a jövő ügyfelei!

Kreatív lehetőséget keres üzleti tervei megvalósításához, de kihívás elé állítja a találkozóra szánt költségkeret? Ne töltse a drága időt ötleteléssel, nyugodtan bízza az Üzleti Randi csapatára!

Hadd mutassunk be Önnek egy igazán egyedülálló és pénztárcabarát megoldást üzleti partnerei meghódítására! A karácsonyi időszak közeledtével egyre többen érezzük a késztetést, hogy a szokásos irodai környezetből kilépjünk. Egyre nehezebben koncentrálunk az előttünk tornyosuló megvalósítandó projektekre, gondolataink gyakran a karácsonyi készülődés, a jól megérdemelt pihenés irányába kalandoznak el, így egyre több ügyfelünk panaszkodik arról, mennyire nehéz a még előttük álló üzleti feladatokra fókuszálniuk és üzletfeleik érdeklődését a megvalósítandó projektre koncentrálniuk.

Ahogyan beharangozó blog bejegyzésünkben is írtuk, a megfelelő ügyfél kommunikáció és a stabil bizalmon alapuló ügyfélkapcsolat kialakítása elengedhetetlen vállalkozásunk sikeres működtetéséhez, a kommunikáción túl azonban a közvetlen tárgyalókörnyezet megteremtésére is érdemes ugyanolyan hangsúlyt fektetnünk – és ez nem pénz kérdése! Az év végéhez közeledve minden vállalkozást kihívást elé állít az év végére beosztható költségek tervezése, azonban nincs ok az aggodalomra: van lehetőség figyelemfelkeltő, egyedi tárgyalókörnyezetben fogadnunk partnereinket a nélkül, hogy különösebb anyagi nehézségek elé állítanánk a vállalkozásunkat.

Nagyszerű megoldás lehet üzlethelyiségünk kávéteraszának téliesítése, így minimális ráfordítással olyan egyedi tárgyaló környezetet teremthetünk, amellyel biztosan bezsebelhetjük tárgyalópartnereink elismerését. Ehhez nincs is másra szükség, mint egy megbízható hőforrásra, amelyet könnyű szerrel biztosíthat, ha PB gázzal dolgozik. A gázpalackok mobilisek, telepítésük és cseréjük rendkívül egyszerű, magas fűtőértéküknek köszönhetően kiváló minőségű, egyenletes hőt biztosítanak akár 100 négyzetméter területen is! A palackok beszerzéséhez jó szívvel ajánljuk megbízható partnerünk, a gázpalack futársegítségét. A futárszolgálat tizenhét éve a szakmában dolgozó, megbízható szakembergárdával rendelkezik, akik Budapest és a főváros húsz kilométeres vonzáskörzetében vállalják a gázpalackok telepítését. Egyetlen telefonhívás, és dedikált szakemberük pillanatokon belül az irodájában terem, hogy segítsen a megfelelő gázpalack beüzemelésében, cseréjében! Ráadásul a gázpalack ár is nagyon kedvező: a legkisebb, 11 kg-os gázpalack ára budapesti kiszállással mindössze 6.000 Ft-ba kerül, de a legnagyobb, 23 kg-os palack budapesti kiszállítása is mindössze 11.000 Ft-tal terheli meg az év végi költségvetést!

Ne habozzon – telepítsen teraszára gázpalackot most, és nyerje meg magának a jövő ügyfeleit!