A relaxáció a kulcsa a sikeres cégvezetőknek

Egyre többször lehet hallani, hogy a modern munkahelyeken már lehetőségük van az embereknek olyan pihenési formák igénybe vételére, amiket nagyszüleink el se tudtak volna képzelni. Néhány helyen videojátékokkal lehet játszani, máshol aludni lehet egy elkerített kis szobában. Az összes felmérés azt mutatta, hogy az ilyen helyeken dolgozók sokkal produktívabbak. Képzeljük el, hogyha az 1800-as évek gyárosainak ilyen megoldásokat ajánlottak volna a termelés felgyorsítására…

Ehhez kapcsolódó trend még a meditáció is. Sok helyen van egy imádkozásra, vagy meditációra fenntartott hely. Miért jó a meditáció? Lerángat minket cikázó gondolatainkból a földre és segíti megtalálni bennünk az elveszett egyensúlyt. Különösen egy olyan munkánál fontos ez, ahol az ember az agyát használja. Valljuk be, lerobbant agytekervényekkel több hibát ejt az ember.

Ezért gondoltam arra, hogy az irodámban én is berendeznék egy ilyen meditációs szobát. Nem tudtam azonban, hogy hol találhatok ehhez olyan termékeket, amelyekkel elérhetném a keleti nyugalom érzését. Rövid keresés után rátaláltam egy Nepáli Termékek nevű oldalra. Itt mindent megtaláltam, amik a tervemhez szükségeltettek. Gyönyörű hangtálak, amiket a sarokba raknék. Szép faliszőnyegek, amiket az ajtó mellé lógatnék. Szépen pakolgatni is kezdtem virtuális kosaramba a Buddha szobrokat és a különböző meditációs energiát sugárzó termékeket. Megrendeltem mindent és pár nap múlva meg is jöttek.

Szépen meg is csináltam a szobát a hibátlanul kézbesített termékekkel, amik talán még szebbek voltak élőben, mint az interneten lévő fotókon. Leültem ebbe a kis terembe, körbenéztem, majd lehunytam a szememet. Éreztem ahogy lassan eggyé válok az Univerzummal. Gyönyörű, eufórikus érzés volt. Mikor befejeztem az üldögélést, kisétáltam a szobából, de a szívemben ott maradt, hogy nekem valamivel meg kell hálálnom ezt az élményt.

Felmentem hát újra a Nepáli Termékek oldalára és megkerestem ezt a kategóriát: https://www.nepalitermekek.com/collections/malak-karkotok. A legkülönfélébb karkötők voltak az oldal által feldobott kategóriában, a szivárvány több színében is, szép Buddha fejekkel díszítve. Megörültem hát, hogy az irodai díszítésből ilyen személyes élmény lett és rögtön rendeltem magamnak egy piros mala karkötőt. Az oldalt megint nagyon egyszerű volt használni, könnyedén keresgéltem a https://www.nepalitermekek.com/collections/malak-karkotok kategóriában. Rendeltem még egy karkötőt mellé, rányomtam a fizetés gombra, aztán már csak várnom kellett, hogy ez is megérkezzen.

Alkalmazottjaim döbbenten nézték, ahogy végigsétálok az irodán, karomon lifegő vörös mala karkötőmmel. Többen meg is kérdezték, hogy ez micsoda. Én pedig elmagyaráztam nekik, hogy ezt bizony a Nepáli Termékek oldaláról rendeltem. Le is írtam több munkatársamnak a https://www.nepalitermekek.com/collections/malak-karkotok linket. Megengedtem nekik, hogy munka előtt átnézzék a webshopot és mondhatom, mindenkinek elnyerte a tetszését a sok szép termék. Elolvasták a leírásokat is róluk és, hogy mi a származási ország, illetve, hogy miért olyan hasznos a modern ember számára a buddhizmus.

A következő héten már mindenki hasonló karkötőben jött dolgozni és azon számolták a munkából hátralévő órákat. Egyre többen használták a meditációs szobát. Többen megjegyezték, hogy nagyon tetszik nekik a faliszőnyeg, küldjem már el annak is a linkjét. Remélem, hogy több cég is követni fogja a példánkat, mert azt érzem, hogy mióta ezek az áldott kis ékszerek bekerültek a munkakörnyezetünkbe, mindenki sokkal közvetlenebb, felszabadultabb és produktívabb. Én csak örülni tudok ennek, úgyhogy mindenkinek ajánlom a Nepáli Termékek oldalát. Kívánom, hogy ti is megtaláljátok magatokban a békét ezeknek segítségével.

https://www.nepalitermekek.com/collections/malak-karkotok