A sürgős csatornázás szakította félbe az üzleti konferenciát

Minden évben tartunk egy konferenciát, aminek a fő célja az üzleti kapcsolatépítés. Ez egy alapvetően barátságos hangulatú, könnyed esemény, inkább szórakozás mint munka. Mindig elmegyünk egy hétvégére egy csendes hotelba és az üzleti megbeszélések mellett többféle programot is szervezünk. Azonban idén sajnos rövidebbre kellett fogni a dolgot. Elfoglaltuk a szállást a hotelban és köszöntünk a vidéki, illetve a távmunkás kollégáknak. A nap első fele a tervezetteknek megfelelően zajlott.

Az egyik kollégám mesélt egy vicces anekdotát a kutyájáról és a csőtörésről. A kollégám nem vette észre a fal mellett gyűlő egyre nagyobb tócsát, de a kutyája igen és jól bele is ment, majd persze az egész házat összetapicskolta. A kolléga először azt gondolta, hogy biztos az ivóvizét borította ki, szóval csak feltakarította a kuplerájt és megdorgálta a kutyáját. Azonban másnap ugyanezt tapasztalta és ekkor már meglátta a falon egyre nagyobb sötét foltokat is. A böngészőben megtalálta a Vízszerelés net weboldalát és rögtön fel is hívta őket. Azt mondták neki, hogy 1-2 órán belül kitudnak menni és addig is zárja el a főcsapot.

Miután a szerelő megvizsgálta a csőhálózatot és csatornakamerázás segítségével megállapította, hogy pontosan hol van a csőtörés, készített egy árajánlatot és egy várható munkamenetet. Szerencsére a vízszerelő a biztosítónak megfelelő számlát állított ki, így a munkálatok nagy részének a költségei nem a kollégámat terhelték. És persze engesztelésként adott plusz jutalomfalatot a kutyájának, hiszen végül is nem az ő hibája volt. És a Vízszerelés net munkatársának köszönhetően szakszerűen megoldódott a probléma.

Egy jó vízszerelőnek hála megúszta a hotel a csőtörést

Ez a kis történet igazán tanulságos volt és fel is írtam a Vízszerelés net nevét, hogy ha esetleg szükségem lenne vízszerelőre tudjam, hogy kihez forduljak. Este, amikor már lefekvéshez készülődtem, észrevettem, hogy a zuhanyzóban áll a víz és a mosdóban is elég lassan csorog lefelé. Átkopogtam a kollégámhoz a szomszéd szobába és azt mondta, hogy nála is hasonló gond adódott. Lementünk jelenteni a recepciósnak a dolgot. A hölgy egy kissé zavarba jött és elmondta, hogy már más is jelezte ezt, viszont a hotel vízszerelője másfél hétig szabadságon van. Mondtam, hogy akkor hívják fel a Vízszerelés net-et mert ők biztosan rövid időn belül ki tudnak jönni megvizsgálni, hogy mi okozza a problémát.

A recepciós azt mondta, hogy átadja az információt az üzletvezetőnek mert ő a döntéshozó. Másnap reggel, amikor lementünk reggelizni már a recepción beszélgetett az üzletvezető és a Vízszerelés net egyik szerelője. Ez utóbbit a kollégám mondta mert nála is ugyanez a szakember volt, akit most láttunk. A reggeli után tájékoztattak minket, hogy sajnos rövidebbre kell fogni a konferenciát mert a Vízszerelés net munkatársa megállapította, hogy a teljes csatornahálózatot ki kell tisztíttatni. Már elzárták a főcsapot, és azonnal megkezdik a munkálatokat. Még időben sikerült felfedezni a problémát és ezzel megelőztünk egy komoly csőtörést. Később odajött hozzám és megköszönte, hogy ajánlottam a Vízszerelés net szolgáltatását. Azt mondta, hogy nagyon korrekt árajánlatot kapott és mivel a számlát a biztosító számára is megfelelően állítják ki, ezért a költségekkel sem lesz gond.

Mondtam, hogy igazából a kollégám érdeme, én az ő története alapján javasoltam a Vízszerelés net-et. A későbbiekben az én otthonban is jól jött a Vízszerelés net szolgáltatása, szóval még ha rövidebbre is sikerült a konferencia, azért mégiscsak hasznos volt.