Az én saját vállalkozásom

A saját vállalkozás felépítéséhez bizony rengeteget kell dolgozni. Ez persze attól is függ, hogy mit akarunk felépíteni, de nagy általálnosságban mindenképpen igaz ez a megállapítás. Azzal viszont mindenki egyetért, hogy a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét.

Ez így volt nálam is, amikor az én saját vállalkozásomat felépítettem. Nem volt könnyű, de ugyanakkor abszolút megérte, mert végre azt csinálhatom, amit én szeretnék és nem mások mondják meg. Ez számomra mindig is nagyon fontos volt és mindig is erről álmodtam.

Persze ehhez kellett szerencse is és kapcsolatok is. Nagyon sokat segített az, amikor különböző üzleti kapcsolatépítő eseményekre eljártam és ott próbáltam partnereket szerezni a vállalkozásomhoz. Rengeteg embert ismerhettem meg, ami nagyon sokban segített is nekem.

Egy ilyen eseményen szereztem tudomást a Keresőbenelső-ről, akikkel aztán a saját honlapomat készíttettem el. Ami különösen tetszett, az a szövegírás része volt a Keresőbenelső szolgáltatásának, amelyről csupa megnyerőt olvastam a https://keresobenelso.hu/szovegiras.html oldalon.

Számomra különösen a szövegírás ára volt igazán megnyerő. Hogy miért? Mivel végeztem egy összehasonlító elemzést, így arra jutottam, hogy egyáltalán nem drága és abszolút minőségi munkát végeznek az árhoz viszonyítva.

A Keresőbenelső alapvetően kétféle szövegírás szolgáltatást nyújt. Az egyik maga a kreatív szövegírás rész, míg a másik a tartalomfejlesztés vagy tartalommarketing része. Mind a kétféle szolgáltatás ára 10 ezer forint/ óra. A kreatív szövegírásnál ez magában foglalja a weboldalszövegek megírását és a különböző kiadványok készítését is, míg a tartalommarketing esetében havi rendszerességgel értékes és hasznos cikkeket írnak a weboldalunkra.

A hasznos tartalmak egészen pontosan 200, 400 és 800 vagy annál több szavas cikkeket jelentenek weboldalszövegek formájában.

A cikkek megírása, egy 800 vagy 1000 szavas szöveg esetében nagyjából olyan 6 órányi időt vesz igénybe. De miért is? Mert minden egyes cikk esetében utána kell nézni az adott témának alaposabban, hogy minél pontosabban és érdekesebben lehessen írni róla. A kutatás tartalmazza az ügyféllel történt interjút is. Ezt követően történik magának a szövegnek a megírása, annak ellenőrzése, valamint a minél szemléletesebb és megfelelőbb képek keresése és beillesztése, hiszen egy igazi cikk nem készülhet el képek nélkül.

Ezen kívül a szogáltatás még tartalmazza 1 darab legalább 100 szó terjedelmű hírlevél megírását, 5 darab poszt megírását a Facebook-ra, valamint szintén 5 darab Google Display hirdetés elkészítését is.

A Keresőbenelsőnél kiemelten fontos az is, hogy megtartsák az ügyfeleiket, ezért különböző kedvezményeket is nyújtanak az igazán hűséges ügyfelek számára, akik legalább 1 éves szerződést kötnek velük. Ez azt jelenti, hogy aki legalább 120 munkaórát vásárol tőlük, akkor 10 % kedvezményt kap, minimum 240 munkaóra esetében 20%-ot, illetve 360 munkaóra fölött 30% kedvezmény jár. Ez igazán kecsegtető és egyben megnyerő is.

A céggel a kapcsolatot a https://keresobenelso.hu/szovegiras.html oldalon található űrlap segítségével vettem fel. Ezen az űrlapon meg kell adnunk a honlapunk címét, a nevünket, az email címünket, a telefonszámunkat és végezetül van lehetőség arra is, hogy egy rövid üzenetet hagyjunk, amiben azt érdemes leírni, hogy mivel kapcsolatban keressük a céget.

Ez ennyire egyszerű és gyors, nekem abszolút bevált és meg vagyok elégedve a szolgáltatással.