Az üzleti kapcsolatépítés mellett érdemes székhelyet alapítani

Ebben a világban szinte elengedhetetlen az, hogy komoly üzleti kapcsolatokat alakítsunk ki, ha igazán sikeresek akarunk lenni. Nem számít, hogy milyen ügyes üzleti tervünk van, vagy hány könyvet olvasunk el a sikerről. Ha nincsenek megbízható barátaink és ismerőseink az üzleti életben, akkor nem fogunk semmit elérni hosszútávon. Minden egyes helyen, ahol dolgoztam, azt vettem észre, hogy az igazán sikeres főnökök mindig baráti viszonyt ápoltak, sokszor még a konkurenciával is.

Az üzleti élet nem arról szól, hogy az embernek milyen nagy az önérzete, vagy milyen érzések vezetik. Itt mindig meg kell maradni objektívnek, de legfőképpen embernek. Tehát nem szabad abba a hibába esnünk, hogy az üzleti kapcsolatainkat csak számoknak vesszük. Ők is emberek és ehhez mérten kell viselkedni velük. Szerintem sokkal tovább él valakinek az öröksége, ha az emberek egy becsülendő példának tartották életében.

A kapcsolatépítés mellett azonban más dolgokat is el kell végeznünk, ha céget akarunk indítani. Ilyen például a székhely megtalálása. Kezdőként sokszor azt érezheti az ember, hogy teljesen el van veszve ebben az üzleti világban, a Székhelyszolgáltatás24 azonban kiváló támpontot adhat a számunkra. Pár hónapja találtam rá erre az oldalra, mikor egyszerűen beírtam azt a keresőmbe, hogy székhelyszolgáltatás Buda. Az elsők között adta ki, és rögtön megszavaztam neki egy kis bizalmat.

Ezt a bizalmat pedig csak tovább növelte az, hogy mennyire stílusosan volt kialakítva az egész oldal. Nem ugrottak fel reklámok és nem kellett találkoznom olcsó módszerekkel, amikkel meg akarják ragadni a figyelmünket. Pontosan annyi volt az oldalon, amit ígértek és amire szükségünk volt. Ezek után azt éreztem, hogy jó helyre kerültem, és hogy nem számít, mennyire tapasztalatlan vagyok, mert a Székhelyszolgáltatás24 segíteni fog minden lépésben, minden átverés nélkül.

székhelyszolgáltatás Buda

A kezdőlapra lépve elolvashattam az általános tudnivalókat a szolgáltatásukról. Ilyen volt például, hogy online ügyintézésre is van lehetőség. Ez a mai világunkban már nagyon egyértelműnek tűnik, de sok cég még mindig nem érzi azt, hogy modernizálódnia kéne ebbe az irányba. Az online ügyintézés lehetőségével azonban rengeteg időt takaríthatunk meg magunknak. Ráadásul ki sem kell mozdulnunk az otthonunk kényelméből. Számomra már ez is azt jelentette, hogy a Székhelyszolgáltatás24 egy naprakész cég, akikben nyugodtan megbízhatok.

Lejjebb kellett csak tekernem az oldalon, hogy megtaláljam a székhelyszolgáltatás Buda területén részleget. Kiírták rögtön, hogy milyen utcáról van szó, a Székhelyszolgáltatás24 azonban tett még egy lépést afelé, hogy számunkra a lehető legkényelmesebb legyen a tájékozódás. Rögtön a cím alatt találhattunk egy interaktív térképet, ahol pontosan meg tudtuk nézni, hogy a székhelyszolgáltatás Buda melyik részén érhető el. Nem kellett csalódnom az általuk választott környékben.

Életem nagy részét Budán töltöttem el, úgyhogy pontosan tudom, hogy melyik környékek alkalmasak egy székhely alapítására. Az általuk felkínált hely pedig a Duna mellett fekszik. Nem kell taglalnom, hogy ez miért jelent nagyon pozitív dolgokat. Tehát ezzel is meg voltam elégedve, úgyhogy minden aggályom eltűnt azzal kapcsolatban, hogy itt alapítsak-e székhelyet. Már csak fel kellett hívnom őket.

A telefonszámot természetesen nem volt túl nehéz megtalálni és szinte rögtön felvették a telefont. Nagyon kedves volt az ügyintéző és végigvezetett mindenen, amit elsőként tudni kell a szolgáltatásaikról. Számomra ez az emberközeli, de profi hozzáállás a legnyerőbb kombináció volt és azóta is ajánlom az ismerőseimnek a Székhelyszolgáltatás24-et.