Csapatépítő szervezése

Már lassan három éve dolgozom a munkahelyemen, és nem is tervezek váltani a közeljövőben. Kellemes környezet és sok jó barát is köt az egyébként érdekes és izgalmas munkakörömhöz, ezt pedig a környezetemben dolgozók is érzik. Ennek az is lehet az oka, hogy már évek óta én szervezem a céges szabadidős tevékenységeket. Ezeken azt a szempontot helyezem előtérbe, hogy a kikapcsolódás közben lehetőség nyíljon az üzleti kapcsolatépítésre és a különböző munkaterületeken dolgozók összeismerkedésére.

Ahhoz, hogy ez sikeresen létrejöhessen, tanácsos olyan eseményt találni, ami megmozgat, de azért a kényelemről sem mond le az, aki kikapcsolódásra vágyik. Ugyanakkor fontosnak tartom, hogy mindig új ötleteket hozzak fel, hiszen akkor működik a legjobban egy ilyen esemény, ha új dolgokat is kipróbál a csapat együtt. Idén a nyári időszakban került megrendezésre ez az esemény, és valami különlegeset szerettem volna.

Így esett a választás egy biciklitúrára. Ki is néztem egy közeli tavat, aminek a körbetekerését tűztük ki célként, nem túl hosszú és mindenki szívesen csatlakozott a kezdeményezéshez, az egyetlen probléma az volt, hogy nem tudtuk, hogyan kéne a bicikliket elvinni. Gyors keresés után erre is meglett a válasz: eszembe jutott az a weboldal, ahol korábban már többször is vásároltunk, ez volt a https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto. Pozitív emlékek fűztek ehhez az oldalhoz, több esetben kerestem autókiegészítőket, felszereléseket. Minden alkalommal csak pár kattintásomba került és már előttem is volt a kívánt termék a nekem tetsző színben vagy anyagból. Nem volt ez másképp ezúttal sem.

A kollégákkal közösen kerestünk rá a szükséges kerékpártartókra, amiknek a https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto címen találtuk meg a legszélesebb választékát. Mivel többen többféle járművel terveztünk menni, kifejezetten hasznosnak találtuk a járműtípus kiválasztási lehetőségét. Nem telt sok időbe, mindenki a saját kosarába tette a kívánt kiegészítőt. Olyan kollégám is akadt, akinek annyira megtetszett a https://autofelszerelesek.hu/kerekpartarto oldal, hogy innen továbbnavigálva más kiegészítők nyomába eredt. Utólag aztán úgy értékelte, hogy amennyiben az ember új sportot, vagy hobbit keres, aminek része az autóval járkálás mindenképpen tanácsos szétnéznie ezen az oldalon, hiszen sok egyéb szállítóalkalmatosság kapható, állítása szerint remek áron és sokszor pár kattintásra a házhoz szállítástól.

Ahogy más kiegészítőknél, itt is a legfontosabb kérdés az, hogy az embernek milyen kiegészítőre van szüksége. Itt pillanatok alatt ki lehet keresni a jármű modellje alapján is, de a kerékpártartóknál azt is lehet változtatni, hogy hova szeretnék rögzíteni. Nekem egy fontos kikötésem volt: mindenképpen több kerékpárt szeretnék szállítani, amire természetesen lehetőségem is volt, hiszen ebben a választékban pont az lehet meglepő, ha nem találjuk, amit keresünk.

Elégedetten nyugtáztam, hogy ennek a webshopnak a böngészése is már komoly csapatépítő relevanciával bírt, sokan meg tudtunk egyezni a kezelőfelület egyszerűségén és a termékek vonzóságán. Alig várom, hogy további kiegészítőkkel felszerelkezve a jövő évi programot is összerakhassam.