Egy üzleti partnernek is lehetnek jó ajánlatai

Munkámból kifolyólag rengeteg emberrel találkozom. Őszintén megvallva ezt szeretem is. Számomra elég unalmas az a munkakör, ahol egész nap otthon ülünk a gép előtt és úgymond nem történik semmi. Szeretem a pörgést, szeretem, hogy mindig történik valami, így a munka nem válik monotonná és unalmassá.

Persze tudom vannak olyan emberek, akik szeretik a nyugalmat, szeretik, ha nem történik körülöttük semmi, fontos nekik a kiszámíthatóság, de mivel minden ember más, így nekem nem ez jön be. Már a főiskolán is nyüzsögtem, benne voltam mindenben és ez azóta is így van.Sokat kell utaznom és sok konferenciára és képzésre is járok.

Ahogy említettem már a munkám révén gyakran járok konfrenciákra, továbbképzésekre, partner látogatásokra. Nem rég történt egy vicces eset, amikor az egyik ügyfelemmel beszélgettem és valahogy szóba kerültek a gyermekeink. Mondta, hogy a megbeszélés után rohan haza, mert várja a futárt, ugyanis a https://www.lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo oldalról rendelt nedves törlőkendőt a babájuknak és nem szeretné, ha a futár visszavinné, mert nem találja őket otthon. Nevettem egy jót és persze megértettem.

Mikor hazaértem, akkor én is rákerestem az említett https://www.lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo nevű oldalra, mert egy csomó jó dolgot mondott róla. A törlőkendők közül egyből kiszúrtam talán a legjobbat, a Sleepy Natural bambuszos törlőkendőt. Azért van benne a nevében a bambusz, mert bambuszrostokat tartalmaz és ennek köszönhetően rendívül jó a nedvességmegtartó képessége. Ezek a szálak megtartják és szét is oszlatják a nedvességet a törlőkendőn. Majdnem 100%-os tiszta vízzel készült. Szinte mindentől mentes, vagyis nem tartalmaz alkoholt, káros anyagokat, parabént, sem pedig illatanyagot vagy színezéket. Egyszóval teljesen hipoallergén, abszolút ajánlott az érzékeny bőrű babáknak. A 40 darabos, fedeles kiszerelés csupán 550 Ft-ba kerül. Ez remekül hangzott, úgyhogy egyből rendeltem belőle egy pár csomaggal.

Tovább pásztáztam az oldalt és találtam egy nagyon jó ajánlatot a kész csomagok között, méghozzá a baba tisztálkodási csomagot. Ez egy előre összekészített csomag, amely rengeteg terméket tartalmaz. Van benne minden, amire csak a babának szüksége lehet, úgymint fürdető, sampon, fogkefe, testápoló, védőkrém, pelenka, sőt még előke és sok minden más is. Ez mindösszesen 9432 Ft-ba kerül, ami szerintem egy remek ár ennyi mindenért.

A babánk után még betettem a kosárba egy pár dolgot a feleségemnek és nekem is, majd kifizettem kártyával és meg is rendeltem a csomagot. Ajánlom mindenkinek, nagyon egyszerű és praktikus.