Finommotorika-grafomotorika fejlesztése-íráselemek gyakorlása-iskola előtt

Egy jó üzletember nem csupán a megjelenésével, hanem az egész aurájával hódít. Ide tartozik maga az íráskép, a beszédstílus és a szókincs is. A megfelelő készségek elsajátítását azonban nem lehet elég korán elkezdeni. Ezért is fontos a finommotorika-grafomotorika fejlesztése-íráselemek gyakorlása-iskola előtt. A megfelelő logopédus vagy pedig tankönyv kiválasztása azonban nem egyszerű és sok szülő nem is nagyon tudja, hogy hova forduljon. Szerencsére nem kell beíratni gyerkőcünket külön foglalkozásokra, melyek tovább fárasztják az óvoda után. Találtam egy sokkal jobb megoldást, méghozzá annál is kedvezőbb áron, mint amire számítottam. Érdekel Téged egy tuti ajánlat?

Finommotorika-grafomotorika fejlesztése-íráselemek gyakorlása-iskola előtt
Legjobb segítség a tanulásban!

Éppen a szilvia-logopedia.hu oldalra kalauzolt engem a kereső, amikor végtelen nagy örömömre megtaláltam azt, amit már olyan régóta keresek. Szabó Szilvia mesterlogopédusnak sikerült összeállítani a tökéletes feladatgyűjteményt, mely minden kis óvodás gyermeket fel tud készíteni az iskolára. Nem csupán a problémás területek történnek fejlesztésre ezzel a könyvvel, hanem más, fontos készségeket is művel. Pont egy ilyen átfogó foglalkoztató munkafüzetre volt szükségem, amit az otthon kényelmében is tudunk oldogatni. Nincs szükség szakemberre és folyamatos pénzkiadásra, sőt a gyerkőcöm se fog lefáradni. Akkor csinálgatjuk a feladatokat, amikor ő szeretné, nem pedig kényszerből történnek a dolgok. Hála a csoda pedagógusnak, a finommotorika-grafomotorika fejlesztése és az íráselemek gyakorlása-iskola előtt sose volt egyszerűbb!

Mindenkinek ajánlom ezeket a kiváló kiskönyveket, hiszen élmény lesz velük a tanulás. A gyerekek megismerkednek az otthon tanulás fontosságával, azonban mindezt egy játékos és vidám módon. Nem fogja kedvüket szegni a foglalkozás és még sikerélménnyel is meg lesznek ajándékozva. Látogass el a szilvia-logopedia.hu oldalra még ma!