Kétirányú kapcsolatok, kétirányú szemlélet

Az üzleti kapcsolattartásnak két ága lehet, meglátásom szerint. Azon üzleti partnereihez, akik felé mondjuk szolgáltat az ember, úgy áll hozzá általában, hogy minél többel fennálljon az aktív kapcsolat és viszony, ezek közül. De, azokhoz, akikre az üzleti életben kifejezetten támaszkodunk (hogy mi tudjunk szolgáltatást nyújtani), én például úgy állok, hogy minél kevesebb, de annál megbízhatóbb kell ilyenből.

Hasonló nekem a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés. Mármint az utóbbi a kettő közül, amiket említettem, mint partnertípust. Mert nagyon bejött, hogy sokat rendelek, sokat szerzek be tőlük és mindig állnak a rendelkezésemre: gyorsan küldik, vagy gyorsan beszerzik, ami kell. Mi olyan cégeknek szolgáltatunk, akik csak ritkán szerveznek, rendeznek fogadásokat. Meg különböző rendezvényeket. Mi ezekhez kölcsönözzük a felszerelést, amiket a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés webshopjából szerzünk be.

Még mobil mosogatót is lehet vásárolni tőlük, a Hunniától. A kínálatukból még hasznos a kitelepüléshez az olyasmi, mint a zsírpapír, a hasábburgonya tál, a pereckínáló állvány, jók hozzá a svédasztalos polikarbonát tálcáik – most példákat sorolok, mi mindent megkap, aki szétnéz a shopjukban. Nagyobb tétel a kordonoszlop, a zsúrkocsi.

Azonban persze nem egyetlen szegmens, ahonnan keresik őket… Kifejezetten elegáns éttermek, a helyben fogyasztáshoz nagyon nívós és drága dolgokat, mondjuk evőeszközöket, de még díszítő eszközöket is vehetnek tőlük belterekbe. Megint egy más világ a közétkeztetés vagy bármiféle nagyüzemi étkeztetés, amilyen egységeket, szolgáltatókat szintén bármikor felszerel a Hunnia Kristály Kft. Szóval sokaknak lehetnek még rajtunk kívül ők kizárólagos és állandó partnereik. Jó partner is az, akinél jobb sosem kell, és másmilyen sem, mert egyetlen webshopból minden rendelhető. Erről beszéltem az elején…

Hunnia-Kristály Kft. - Vendéglátóipari nagykereskedés