Kölcsönjárgány helyett egy jó autószerviz

Zoltán egy kezdő vállalkozó, de nagyon lelkes és tehetséges. Az adott területen, ahol vállalkozásba kezdett, már régóta dolgozott alkalmazottként, így a szakmai tapasztalata is rendelkezésére állt már az üzleti vénája mellett. Persze arra igen hamar rájött, hogy kapcsolatokat is szükséges lesz kiépítenie a siker elérése érdekében. Sokat járja az országot, sőt a szomszédos országokba is gyakran ellátogat, ha az összekötöttségeinek az ápolásáról van szó. Ezeknek az üzleti kontaktoknak már most érzi a hasznát a vállalkozása szempontjából, de még bőven van ebben hova fejlődni.

Zoltán lelkesen beszámolt nekem arról, hogy nem sokára egy nagyon komoly emberrel kell találkoznia az ország másik végén. Azonban előtte egy nappal kétségbeesetten felhívott, hogy elromlott a kocsija. Kölcsönadtam neki a sajátomat, de azért ajánlottam neki egy kitűnő autószervizt is.

Kár, hogy korábban nem ismerte már a www.metaautoszerviz.hu weboldalát, hiszen itt egy olyan szolgáltatási szintet lehet igénybe venni, hogy az autója biztosan nem ment volna tönkre. A weboldalon szerepel egy blog, amiben többek között arról is szó esik, ami az ő gépjárművében is problémát jelentett. Zoli kocsijának a futóművel voltak problémák. Már egy ideje érezte a problémát, de halogatta, hogy megjavítassa. Pedig ha ebben az autószervizben elvégezte volna az évenkénti ajánlott futómű ellenőrzést, nem történt volna komolyabb kár az autóban. Sajnos azonban az ő esetében az autó irányítása kezdett már nehézkes lenni. Már furcsa zajokat is hallott a kocsiból. Ez már több munkát jelent, mint egy egyszerű futómű ellenőrzés, de ez az autószerviz rendelkezik az ehhez a feladathoz szükséges munkaerővel, tapasztalattal és felszereléssel.

A többi szolgáltatás szintén magas szintet képvisel. A szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat a www.metaautoszerviz.hu weboldalán könnyedén megtalálhatjuk rendezett és átlátható formában. Ezek a javítások nem csak professzionálisan vannak lebonyolítva, de árban is kifejezetten kedvezőek. Érdemes arra is kitérni, hogy ez egy olyan autószerviz, ami márka függetlenül működik. Ráadásul az autók életkorát tekintve is széles intervallumon vállalják el a javításokat és az alkatrészbeszerzést is, így tényleg bárkinek szívből ajánlom őket.

Zoli első dolga az volt az üzleti útja után, hogy elvitte az autóját futómű javításra. Később megköszönte nekem, hogy ajánlottam neki ezt a szervizt, mert az elvégzett munkával teljesen meg volt elégedve. Minőségben, árban és javítási időben is olyat kapott, amit remélni sem mert volna az eddigi tapasztalati alapján. Nem csak a futóműjét javítatta ki, de egy teljes átvizsgálást is kért a biztonság kedvéért. Tudta, hogy ha bármi más probléma van még a kocsijával, azt itt meg fogják találni. Szerencsére nem állt fent más hiba, de eldöntötte, hogy mostantól rendszeresen ide fog járni ellenőriztetni , nem csak az autója, de a saját biztonsága érdekében is.