Konferencián a fogászatok voltak a témák

Olyan munkám van, ami szinte folyamatosan megköveteli azt, hogy az ember szinte folyamatosan készenlétben álljon. Ha a munka megköveteli, azonnal indulni kell. Én ezt szeretem is meg nem is. Világ életemben szerettem a nyüzsgést, így ez testhezálló munka, de azért elég megterhelő is tud lenni.

Az egyik ilyen alkalommal egy külföldi országban vettem részt egy konferencián. Utána általában szokott lenni vacsora, ahol kicsit oldottabb hangulatban megismerkedhetnek egymással a résztvevők. Én is beszédbe elegyedtem valakivel, és a téma az lett, hogy mennyi egy teljes fogsor implantátum ára. Ugyanis kiderült, hogy mindkettőnk szülei hasonló fogproblémákkal küzdenek. Elmondta, hogy az ő szülei egy budapesti fogászatra járnak kezelésre, ami ár- érték arányban kiváló, és a szakemberek is mind nagyon kedvesek.

Van egy weboldaluk, ahol korrekt módon ki vannak írva az egyes kezelések árai, így az ember eldöntheti, hogy oda szeretne-e menni vagy sem. Mivel magánrendelő, természetesen drágább, mint egy állami fogászat, de pozitívum, hogy nem kell sokat várni, hiszen minden beteg már előre lefoglalt időpontra érkezik. Így megkímélheti az ember magát a sok felesleges idegeskedéstől és bosszúságtól.

Felkeltette az érdeklődésem mindaz, amit hallottam, így eldöntöttem, hogy amint hazaérek, felkeresem ezt az intézményt, és édesanyámat bejelentem egy olyan fogászati kezelésre, ami végre jó minőségű lesz. Szegénynek annyi rossz élménye volt az évek során, hogy reméltem, ez most megváltozik majd.