Légtisztítóval próbálom egészségesebbé tenni a lakásomat

A fővárosban, egy forgalmas út mentén lakom, szóval elég rossz, szmogos a levegő az otthonomban is. Az utóbbi időben ez egyre inkább elkezdett zavarni, folyamatosan úgy éreztem, hogy nincs elég oxigén a lakásomban. Ezt elpanaszoltam az egyik ismerősömnek is, aki egyből azt ajánlotta, hogy vásároljak egy levegőtisztítót. Néhány napot gondolkodtam rajta, majd elhatároztam, hogy megveszem a gépet. Nem tudtam, hogy honnan érdemes vásárolni, ezért ráírtam néhány barátomra a Facebookon, akik mind azt ajánlották, hogy a Bestmarkt oldaláról rendeljem meg az új levegőtisztítómat. Úgy látszik, hogy ennek az webáruháznak igen jó az üzleti kapcsolatépítése, hiszen mindenki csak ezt ajánlja.

https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/takarito-eszkozok-tisztitoszerek-c1088/legtisztito-legmoso-c1110

Az egyik barátnőm, Fanni aki a közösségi oldalon ajánlotta nekem a Bestmarktot, egyből elküldte a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/takarito-eszkozok-tisztitoszerek-c1088/legtisztito-legmoso-c1110 linket is. A linkre kattintva hirtelen már a webáruház oldalán találtam magam, méghozzá a légtisztító készülékeknél. Az oldalon hatvannyolc légmosó van, szóval elég nagy kínálatból lehet választani. Rövid kutakodás után rátaláltam a Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító masinára, amire 28% kedvezmény is van. Így a készülék most csak 61 900 forintba kerül.

A gép a vagány tulajdonságai miatt tetszett meg nekem. Például szimpatikus, hogy OLED érintőkijelzője van. A PM2.5 méretű részecskéket és káros anyagokat pillanatok alatt kiszűri a levegőből. A teljesítménye tehát megnövelt, míg a zajszintje nagyon alacsony, valamint a lézer-részecske érzékelője is nagy pontosságú. A szénkefe nélküli DC motor nagy hatékonyságú, miközben maximális teljesítmény mellett is csupán csak 38W-os a fogyasztása. A légmosó hatékonysága számokkal is igazolható, ugyanis CARD 400m3/h, tehát 6600 liternyi tiszta levegőt képes percenként termelni. A szerkezet egyszerű kezelése Mi Home APP segítségével és AI hangvezérléssel biztosított.

A Bestmarkt oldalán vásárlói vélemények is olvashatók, amik méginkább megerősítettek abban, hogy érdemes a Xiaomi készülékét megvásárolni. Csupa jó véleménnyel voltak róla az új tulajdonosok, ami nagyon bíztató.

A termék megrendelése után nagyjából két napon belül kiszállítják a készüléket, de akár GLS csomagponton is átvehető, valamint személyesen a budapesti üzletből is. Számomra az üzletből való átvétel a legszimpatikusabb, mivel így kapom a leghamarabb kézhez, valamint ez nem kerül pénzbe sem. A légtisztító házhoz szállítása, vagy a csomagponton való átvétele közel ezer forintba kerül, ami persze nem olyan sok pénz, de mivel közel lakom az üzlethez, egyszerűbb a személyes átvétel.

Ha titeket is érdekelnek a légtisztítók, nyugodtan nézzetek fel a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/takarito-eszkozok-tisztitoszerek-c1088/legtisztito-legmoso-c1110 weboldara, biztosan találtok olyat, ami nektek is megfelel.