Nemcsak a családi, hanem az üzleti kapcsolatokat is fontos építeni

Az unokatestvéreim közül páran elég érdekes munkát végeznek , de az egyiküké különösen közel áll hozzám. Ő motorokat szerel, én pedig imádom a motorokat, úgyhogy ha meglátogatom, akkor mindig megnézem, hogy mi az, amin éppen dolgozik. Ő pedig egyre ügyesebb a szakmájában, és igazi szenvedélye a szerelés és a motorok is, de valahogy az emberekkel nem igazán tud bánni. Nem is lepett meg, amikor megkért, hogy segítsek neki az üzleti kapcsolatépítésben, mivel a jövőben szeretné még jobban fejleszteni a vállalkozását, akár egy saját műhellyel, alkalmazottakkal. Ehhez azonban nem csak a pénztőke kell, hanem a kapcsolati tőke is elengedhetetlen. Úgyhogy én rajta vagyok a témán, cserébe pedig csak annyit kértem, hogy kicsit pofozza ki a járgányomat, és adjon tanácsot, hogy honnan és milyen új abroncsokat kellene beszereznem. Mondanom sem kell, de simán belement az üzletbe, szóval mindketten jól jártunk.

Egy kis segítségért nagyon jó tippeket kaptam

motortire webáruház
Áruják és fel is szerelik a motorgumit. Ez csak attól függ, hogy mi mit szeretnénk

Így ismerkedhettem meg a motortire webáruházzal, ugyanis ezt az oldalt javasolta, hogy nézzem meg, és innen válasszak a motoromra új gumit. Egy-két tippet mondott, hogy mikre érdemes figyelni, de egyébként rám bízta, hogy kiválasszam a nekem tetszőt. Azt is megígérte, hogy a szerelésben is kiveszi a részét. Ugyan ezt a cég is megteszi, viszont nekem Budapest egy kicsit messze van, hogy csak ezért elmenjek, de egyébéként az ottani műhelyben vállalják a szerelést is. Ehhez persze időpontot kell foglalni. Erre van lehetőség telefonon és online is. Sőt, az elvégzett munkára 6 hónap garanciát is vállalnak. Ez nálam nem volt aktuális, viszont a gumikra vonatkozó 12 hónapos garanciára jogosult lehet, hiszen végül sikerült náluk új motorgumikat vásárolni.

A motortire webáruházban még a vásárlással kapcsolatos információkat is egyből megtaláljuk

A motortire webáruház ugyanis elég széles kínálattal rendelkeznek a gumikat illetően. Válogathatunk a motorok típusa, az abroncsok márkája, illetve a motorgumik típusa alapján is. Aki pedig szeretne részletesen és célirányosan keresni, annak ott vannak a szűrési lehetőségek. Ott az említettek mellett, meg lehet adni az abroncs méreteit is: a szélességet, a magasságot és az átmérőt is. Ezek mellett még azt is kiválaszthatjuk, hogy használt vagy pedig új gumik közül válogatnánk-e szívesen. Én is ezeket a funkciókat használtam, főleg úgy, hogy az unokatestérem elmondta ezeket az adatokat, szóval nem nagyon kellett filóznom azon, hogy milyen mértei vannak a guminak. A rendelés rendkívül egyszerű volt, de ha elakadnátok, akkor a motortire webáruházában erről is olvashattok a ‘vásárlási feltételek’ menüpontban. A ‘szállítási feltételek’ menüpontból tudtam meg például azt, hogy mennyire hamarra várható a megrendelt termék. Ha leadjátok a rendelést 12:00-ig és van belőle raktáron, akkor a következő napon az kiszállításra kerül. Nekem is megjött már a következő nap, mert ezeknek mind megfelelt az én rendelésem is.

Egy újabb elégedett ügyfél

Ahogy említettem, már másnap megérkezett az új abroncs. Szerencsére minden rendben volt vele. Az jött, amit rendeltem. Úgyhogy, igazán jó tippje volt az unokatestvéremnek, hogy a https://www.motortire.hu/ oldalára irányított. Már csak azt kell egyeztetnem vele, hogy mikor fogja felszerelni a motoromra. Amíg ez megtörténik, addig betartva az alku rám eső részét, elkezdtem építeni az üzleti kapcsolatokat.