Sikeres volt a céges bevásárlás az akciós újságnak köszönhetően

Jelenleg egy kisebb cégnek dolgozok, a cégvezetőn kívül mindössze 20 alkalmazott van, amiben a takarítótól kezdve a HR-es kollégáig mindenki benne van. Ezért családias nálunk a légkör, mindenki igyekszik jóban lenni a másikkal. A főnökünk pedig tisztában van vele, hogy nem elég csak az ügyfelekkel jó kapcsolatot ápolni. Az alkalmazottak boldogsága és elégedettsége is fontos kell legyen egy igazán jó főnöknek, ugyanis ők alkotják a cég gerincét. A vállalkozás pedig nem lehet különösebben sikeres úgy, ha az ott dolgozók nem érzik jól magukat, és az elégedetlenség a munkájukra is rá fogja nyomni a bélyegét. Így hát a cégvezető is igyekszik mindenkit meghallgatni, bármilyen kérése van, céges rendezvényeket szervez nekünk, és igyekszik jó bónuszokat és egyéb juttatásokat adni nekünk.

Ezért cserébe mi pedig nem csak odaadóan dolgozunk, hanem néha még plusz kötelezettségeket is felvállalunk, még akkor is, ha az nem a mi dolgunk lenne. Pont ez történt velem is az előző héten. Egyik pillanatról a másikra elfogytak az irodában a takarítószerek, a szappan és a kézfertőtlenítő. Ezek ugyebár eléggé fontos, szinte elengedhetetlen kellékei lettek a hétköznapoknak mostanában. A következő berendelésig még minimum egy hét volt hátra, de annyi ideig nem lehet szappan nélkül hagyni az irodát. Valakinek el kellett tehát menni beszerezni a hiányzó dolgokat, és én jelentkeztem a feladatra. Sajnos viszont így, hogy egyénileg vesszük meg őket, nem tudunk kedvezményesen hozzájutni a termékekhez. Az előző pár hónapban visszaesett a cég bevétele, úgyhogy annak érdekében, hogy a fizetések és juttatások ugyanazon a szinten maradhassanak, ami ahhoz szükséges, hogy mindenki lelkes maradjon, minden forintot átgondoltan kell elkölteni.

Agyalni kezdtünk hát, hogy miként juthatnánk mégis kedvezőbb áron a takarítószerekhez és szappanhoz. Egyszer csak az egyik kollégámnak remek ötlete támadt. Nézzük meg az interneten, hogy valamelyik drogériáinak vannak-e éppen kedvezményei. Az akciós újságokat általában fel szokták tenni a weboldalra is, bármilyen üzletről legyen is szó. Végül még csak külön-külön sem kellett végignéznünk minden ismert drogéria honlapját, mert az egyik könyvelő a cégnél ismerte az Akcióleső oldalt. Az Akcióleső rengeteg ismert üzlet akciós újságait gyűjti össze, így a segítségével könnyen tájékozódhatunk arról, hogy hol mihez tudunk olcsóbban hozzájutni. Az oldalt rendszeresen frissítik, úgyhogy tényleg mindig a legújabb kedvezményeket figyelhetjük rajta. Belevetettük hát magunkat az akciók rengetegébe.

Rossmann heti akciói

Mivel az irodához a legközelebb a Rossman drogéria esett, megnéztük, miket is tartalmaznak a Rossmann heti akciói. Szerencsénk volt, mert szinte minden, amire szükségünk volt le volt akciózva azon a héten. Ha minden valóban azon az áron kapható, amin az akciós újságban láttuk, akkor tulajdonképpen még olcsóbban is hozzájuk tudunk jutni, mintha úgy rendeltük volna őket. Mivel én amúgy is vállalkoztam a nagy feladatra, elindultam a bevásárló túrára. Jól megrakodva szappannal, fertőtlenítővel és a tisztítószerekkel tértem vissza. Ugyanazon az áron, mint amit általában el szoktunk költeni, most 2-3 csomaggal többet tudtam venni mindenből. Ezt a fajta megoldást lehet, hogy felvetjük majd a jövőben is a spórolni kívánó főnöknek.

Amikor visszaértem az irodába, kíváncsiságból még visszakukkantottam az Akciólesőre. Szintén a Rossmann heti akciói között megláttam, hogy épp le van árazva a kedvenc samponom és tusfürdőm is. Hazafelé volt hát még egy köröm a Rossmannba. Sőt, ahogy néztem, nem csak az akciós újságok vannak fenn az oldalon, hanem még kuponok is. Ezeket ráadásul nem csak áruházi termékekre lehet beváltani. Hanem különböző szállodákban, eseményeken, élményprogramokon is. Az már biztos, hogy a heti bevásárlások előtt is rá fogok pillantani az akciós újságokra. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen akció és kupon leső leszek, de úgy néz ki, hogy én is a kedvezmények rabja lettem. Kicsit úgy is érzem magam, mint a kupongyűjtögető idős nénik az amerikai filmekből, de ebben nincsen semmi szégyen. Spórolni jó, és ha folyamatosan követjük a leárazásokat, azzal csak mi járunk jól!