Újítás az évenkénti partin

Sikeres vállalkozónak mondhatom magamat, de ehhez egy nagyon nehéz utat kellett bejárnom. Kellett hozzá elszántság, jó ötletek és szakmai tudás is. Azonban van valami, ami nélkül egészen biztos nem tudtam volna egy jó üzletet kiépíteni: az üzleti kapcsolatok.

Egy jó vállalkozó egyik legfőbb ismérve az, hogy hogyan képes az emberekkel bánni. Ez elengedhetetlen, hiszen egy jó bizniszhez szükségszerűek a kapcsolatok, akár üzlettársakról vagy vevőkről beszélünk. Én magam komoly törekvéseket hajtottam végre abba az irányba, hogy egy nagyon komoly és megbízható viszonteladói kört építhessek ki, mert ez esszenciális. A célom egy olyan partneri hálózat megalkotása volt, ahol nem csak én, hanem a többiek is elégedettek lehetnek.

Nem véletlen, hogy évente tartok egy kisebb bulit, ahol rendszerint az összes üzlettársam megjelenik az országból. Mindig gondoskodtam a megfelelő mennyiségű ételről is italról, de ezúttal szerettem volna valami új dolgot behozni. Úgy döntöttem, hogy az étel egy részét én fogom megsütni a feleségem segítségével, amihez különleges alapanyagokat akartam.

Ezeket az alapanyagokat csak és kizárólag egy biotermékeket forgalmazó üzletből szereztem be. Az üzlet közel volt hozzám, azért személyesen vásároltam be onnan, de egyébként nagy távolság esetén ezt online módon is megtehetjük. Ez a hely a Bio City, amiről már eddig is sok jót hallottam. Gyakorlatilag itt bármilyen hagyományos ételnek megtalálhatjuk az egészségesebb és speciálisabb változatát. Az itt található produktumok olyan széles kínálatot adnak, hogy szinte teljesen egészében lefedhetjük az élelmiszerekkel kapcsolatos igényeinket, úgy, hogy közben még a testünk épségéért is tehetünk.

Én több mindent is vásároltam innen. Az egyik legfontosabb alapanyag, amire szükségem volt az a liszt, mert mi szerettük volna sütni a kenyeret a szendvicsekhez. Meg is találtam a megfelelő terméket, amit kifejezetten házikenyér elkészítéséhez javasoltak. A termék különlegessége többek között az, hogy sokkal több rostot tartalmaz, mint egy átlagos változat. A kényérnek az elkészítése nagyon egyszerű és gyors volt, akár egyedül is meg tudtam volna csinálni. Az ebből a kenyérből készített szendvicsek nagy sikert arattak az üzlettársaim között. Többen is kérdezték, hogy hogyan készítettük ezt a kenyeret.

Édességgel is készültünk, amit szintén egy olyan lisztből készítettünk el, amit a Bio Citynél találtam. Ez a különleges alapanyag a kókuszliszt, ami kifejezetten süteményekhez való.  A vendégeink között voltak gluténre érzékenyek is, ezért nekik ez a kókuszliszt különösen előnyös. A sütéshez egy vaníliás erdei gyümölcslekvárt használtunk fel, amit szintén itt vásároltam. Fantasztikus ízű édességeket tudunk elkészíteni a felhasználásával, amikből semmi sem maradt az összejövetel végére.

A bűntudat nélküli nassolni valókról is gondoskodni tudtam a Bio City segítségével. Három dolgot is választottam: kókuszchipset, banánchipset és kandírozott aszaltgyömbért. Ezek a termékek nagyon jóízűek, és sokkal felszabadultabban nyúlhatunk utánuk, mint a hagyományos termékek esetén. A banánchips volt a kedvencem. Édes, finom banán íze volt. Szuper érzés volt ráharapni, mert jó ropogós, akár csak egy átlagos chipstermék. Ráadásul mindenféle hasznos alapanyagot is tartalmaz: vasat, jódot, kalciumot, káliumot, rezet, foszfort és mangánt. Vitaminból is többféle van benne, ezek közül az egyik legfontosabb a B vitamin. Ez abban segít a szervezetünkben, hogy a tápanyagot hatékonyabban dolgozhassa fel. A szénhidrát tartalma viszonylag magas, de ezt a weboldalon is feltüntetik. Fogyókúrázok esetén inkább a kókuszchips a javasolt.