Üzleti megbeszélésre ajándék autótakaró ponyva

Korábban már meséltem egy nagyon kedves barátnőmről és a férjéről, akik egy saját vállalkozás kiépítésébe kezdtek bele. Nem olyan régen volt is egy üzleti tárgyalásuk az egyik leendő partnerükkel. Úgy gondolták, hogy ilyenkor illik valami ajándékot vinni. Eszükbe jutott, hogy amikor legutóbb beszéltek telefonon, akkor át kellett tenniük a megbeszélés időpontját, mert épp az új céges autókat intézte a főnökség. Ebből kiindulva úgy gondolták, hogy egy autótakaró ponyva nem csak hasznos, de figyelmes ajándék is lenne. Igaz, nekem ez elég furcsának és szokatlannak tűnt, de az biztos, hogy érdekes gondolat.

Hosszas keresgélés után az olajwebshop oldalán lyukadtak ki, és meg is találták a megfelelőt. Azt ugyan tudták, hogy terepjárót vásárolt a partnerük, de hogy pontosan milyen típusú járműről van szó, azt nem, csupán bízni tudtak abban, hogy nem nyúlnak mellé. Bár, mivel interneten vásároltak, így lett volna lehetőségük arra, hogy kicseréljék, ha szükséges, de az talán egy kicsit kellemetlen lett volna. Egyébként szerencsére fölöslegesen aggódtak emiatt.

Az autótakaró ponyva, amit választottak, minden évszakra tökéletes védelmet nyújt: nem ázik át, védi az autót a napsugaraktól, télen pedig nem jegesedik be a szélvédő és az ablaküvegek. Emellett a takaró azon oldala, ami az autóra kerül, nagyon puha, így nem tud kárt okozni a fényezésben sem.

Végül három darab egyforma autótakarót rendeltek, amivel a fizetendő összeg meghaladta a húszezer forintos értékhatárt, így a szállításért már nem kellett fizetniük. Amikor megérkezett a csomag, természetesen megnézték, hogy minden rendben van-e a termékekkel, és olyannyira megtetszett nekik is, hogy rendeltek még egyet maguknak is.