Üzleti találkozón ismertem meg a legstresszesebb barátnőmet

Az én munkám nem működne folyamatos kapcsolatépítés nélkül. Manapság ez egyre több szakmáról elmondható a világon, azonban üzletkötőként másképpen tényleg nem lehet dolgozni. Éppen emiatt mindig időt fordítok arra, hogy új embereket ismerhessek meg, amiből már üzletileg és magánélet szempontjából is rengeteg előnyöm származott már.

Legutóbb egy céges rendezvényen futottam össze egy hozzám hasonló korú hölggyel. Mosolygós, kedves arca volt, és remekül lehetett vele beszélgetni. Nyitott személyiségének hála a kapcsolat nem csak abban a pár percben működött, amíg a rendezvény szünetében elkortyoltuk együtt a kávét, hanem a későbbiekben is tartottuk a kapcsolatot. Hamarosan ez a lány lett az én legjobb barátnőm.
Ahogy egyre jobban megismertem Kingát, észrevettem, hogy ő nagyon rosszul viseli a stresszt. Olyannyira, hogy már időnként aludni sem tud tőle rendesen, és borzasztóan tud fájni a háta, a nyaka. Javasoltam neki, hogy lazítson, keressen magának valami elfoglaltságot, amivel kicsit kieresztheti a gőzt. Nagyon szerettem volna segíteni neki a probléma leküzdésében.

Hát, én még egy embert nem láttam, akinek ilyen nehezen ment volna, hogy lazítson! Egyszerűen akárhogy próbálkozott, sehogy nem találta az útját. Ki akartam mozdítani ebből az állapotból, és felajánlottam neki, hogy jöjjön el velem egy kókuszolajos testmasszázsra, ott majd felfrissül.

Kinga korábban nem hallott még a thai masszázsról, illetve csak nagyon felületesen, így meséltem neki róla.
A thai masszázsnak nagyon sok féle formája létezik, és egyáltalán nem fájdalmasak a hiedelmekkel ellentétben. A fej- és nyakmasszázs például a migrénre, izomfájdalmakra is jó lehet, a kókuszolajos testmasszázs, melyet javasoltam neki, pedig kiváló relaxációs forma.
Ezt a fajta testmasszázst kókuszolajjal végzik. Már az olaj önmagában teremt egy különleges hangulatot: édeskés illata segít abban, hogy ellazuljunk, továbbá az olaj selymessége finomabbá teszi az amúgy is kellemes érintéseket. A masszázs során az egész test átdolgozásra kerül, és ezáltal kitűnő azoknak, akik izomfájdalmakkal küzdenek. Keringés fokozó hatása miatt pedig sokkal élénkebbek is leszünk majd utána.

A kedvencem a kókuszolajos masszázsban a bőrre gyakorolt hatása. Nekem eléggé kényes a bőröm, és ha hosszabb időn át ideges vagyok, a hátamon hamar megjelennek különböző pattanások. Ezeket más módszerrel nem tudom kordában tartani, kizárólag a kókuszolaj jótékony hatásával.
A kókuszolaj egy antioxidánsokban gazdag, telített zsírsavas természetes olaj, mely segíti a bőrünk megújulását, regenerálódását. Hosszú időn át nyújt hidratáló hatást. A masszázs alatt számos vitamint (többek között A- és E-vitamint, valamint cinket és magnéziumot és káliumot is) juttatnak a bőrünkbe, így téve az egészségesebbé és feszesebbé. Egy ilyen kezelést követően nem csak a pattanásaim enyhülnek, hanem sokkal feszesebb, rugalmasabb lesz a bőröm, nem fog húzódni még a téli, hideg időszakban sem.

Mivel Kinga a svédmasszázsról már hallott, sőt, ha jól tudom, volt is benne része, így igyekeztem ahhoz hasonlítani, hogy jobban elképzelhesse. A két kezelés valóban hasonló, csak itt a mozdulatsort thai koreográfia alapján végzik. Mindez a kókuszolaj jótékony hatásával vegyítve igazi kényeztetés a hideg, borús napokon.
Amikor ezeket elmeséltem, láttam a barátnőmön, hogy egyre inkább érdeklődik, és nem veti el a masszázs kérdését. Ő inkább melankolikus személyiségtípus, szóval nem lepett meg, hogy nem dönt azonnal, és szeretne még több információt begyűjteni. Javasoltam, hogy nézzen szét a https://karmathaimasszazs.hu/kokuszolajos-testmasszazs oldalon, ott mindent megtalál róla, ha még nem lenne 100%-ig biztos a dolgában,

Alig telt el két nap, és Kinga jelentkezett. Azt mondta, hogy szeretne eljönni velem egy masszázsra. Állam leesett! Egyrészt örültem, hogy tudtam mutatni neki egy alternatívát, ami érdekli, továbbá büszke voltam rá, hogy a hónapok óta tartó letargiából ki akar mászni, és végre valóban nyitottá vált a változásra.

Hiába küldtem át neki a linket https://karmathaimasszazs.hu/kokuszolajos-testmasszazs, mégis megkért, hogy inkább foglaljunk közösen időpontot. Természetesen nem mondtam neki nemet. Este átjött Kinga, és megmutattam neki az online időpontfoglaló rendszert. Én kifejezetten kedvelem, ugyanis így az esti időpontokban is tudok foglalni, nem kell a nyitvatartási időhöz alkalmazkodni, és amúgy sem szeretek telefonálgatni.
Első lépésben a masszázs típusát kellett kiválasztani. Ezt már megbeszéltük korábban, csupán annyit kellett eldönteni, hogy 60 vagy 90 perces masszázsra szeretne menni. A sejtésem jó volt, Kinga egyelőre csak a 60 perceset vállalta be. “Semmi gond, attól is el lesz ájulva”-gondoltam magamban.
Ezek után a masszőrök kiválasztása következett. Mivel a barátnőm még nem járt a Karma Thai Masszázs szalonban, ajánlottam neki a kedvenc masszőrömet, nekem pedig egy másik, nem kevésbé ügyes hölgyhöz találtunk ugyanabban az időben szabad helyet.

Alig telt el két nap, már el is érkeztünk a ponthoz, amikor mehettünk a masszázsra. Kinga nagyon izgult, úgyhogy elmentem érte, pedig nem lakik messze a Király utcai szalontól. Már idegességében majdnem elindult a Síp utcai felé, pedig direkt megbeszéltük előre, hogy hová megyünk. Hihetetlen a lány, soha nem láttam embert így izgulni egy sima masszázs miatt!

Parkolóhelyet könnyen találtunk, nem kellett sokat sétálnunk a bejáratig. Szerencsére a szalon nyugodt, békés hangulata gyorsan magával ragadott minket, így már a barátnőm sem az a stresszes, idegbajos csajszi volt, aki a hétköznapokban szokott lenni.
Picit hamarabb érkeztünk, de legalább volt időnk ráhangolódni. Nagyon szimpatikus volt az új masszőröm is, nem aggódtam, hogy kellemetlen lenne ez az alkalom amiatt, hogy most más végzi a kezelésemet. Mondjuk ez a félelmem egyébként is alaptalan, hiszen akik itt dolgoznak, mindannyian hosszú éveken át tanulnak azért, hogy elsajátítsák a technikákat. Jókora tapasztalattal rendelkeznek, mire eljutnak idáig, szóval nincs olyan, hogy az egyikük ügyetlenebb lenne a másiknál.

Alig vártam, hogy megkezdődjön a masszázs. Az olaj melegsége, a masszírozó mozdulatok rögtön magukkal ragadtak, és már nyoma sem volt bennem a hétköznapok feszültségének. A profi kezek alatt az egy óra úgy elrepült, mintha csak egy szempillantás lett volna. Nem akartam még menni, el tudtam volna még viselni 1-2 órán át is akár.

Kíváncsian vártam, mi lesz Kinga tapasztalata. Ahogy megláttam, már ott tudtam, hogy tetszett neki. Az arca mindent elárult. Kisimult volt, mosolygós, nem olyan, mint amikor jöttünk.

-Kérjünk egy másik időpontot? – kérdeztem tőle vigyorogva.
-Még szép, de ha lehet, akkor 90 percet tervezzünk!

Nem lepett meg, amit mondott. Gyorsan kértünk is egy újabb időpontot két héttel későbbre. Örültem neki, hogy Kinga is ennyire élvezte, nem győzött még napokkal később sem áradozni arról, hogy mennyivel jobban van, és milyen szép lett a bőre. Mindezen felül a legnagyobb ajándék az számomra, hogy így lett egy program, ami a legjobb barátnőmmel közös, így még több időt tölthetünk együtt innentől fogva.