Van aki attól fél, hogy az üzleteiben nem tud érvényesülni a külseje miatt

Bizony, előfordulhat, hogy valaki tart tőle, hogy nem csak párkapcsolatot, de üzleti kapcsolatokat sem tud építeni, mert nem előnyös a megjelenése. Egyik barátom üzletkötő, és ő a lehetséges partnerek elvesztésének veszélyét látta ebben.

Ekkor írta be elmondása szerint először a Google-be: “arcplasztika árak”. Aztán azt találta, nem csak árak tekintetében, de másban is élen jár, de legalábbis ismert és elismert a plasztika.info.hu-n található szolgáltató. Ez egy szakértelméről és ellátásának magas színvonaláról híres klinika, a Kelemed Plasztikai Sebészet, amit Dr. Kelemen Ottó PhD vezet.

“Páciens biztonság” – ez is a jelszavak közt szerepel, ami nem csodálom, hogy meggyőzte a barátomat, a linken pedig, amit ide beszúrtam, a kedvező áraik is végigböngészhetők!

Arcplasztikán belül, a legismertebb eljárások mellett sok egyebet is talál az ember, így nagyon speciális területeket tudnak nagyon speciális eljárásokkal az ide “betérők” kezelni. Hisz kezelés ez, ugyanúgy, mint bármilyen műtét egy kórházban. Nem csak azokat a problémákat kell kezelni, amikkel mindig is sebészhez fordult mindenki, hanem – én is vallom – mindent, ami kihívásokat és nehézségeket hoz az életünkben.

Láthatunk olyanokat az arcplasztika árak között, mint Smas face lift, az arcközép zsírfeltöltése, hyaluronsavas feltöltések, Skinbooster kezelés, botox, szálas arckezelések, és számos dolog, amikről még magam sem tudom, hogy micsodák. De már ott tartok, hogy engem is érdekelnek. Az öregedés ritkán üdvözölt dolog, és miért ne tehetnénk ellene? Van persze mellplasztika, testplasztika, sőt, még intimplasztika is náluk, de az arcplasztika árak elsőre nagyon kedvezőnek tűntek, és nekem is az arcom öregedése a nagy fájdalmam, sajnos.